Wednesday, January 4, 2017

Kiri hästikasvatatud meestele

Hea hästikasvatatud mees

See kiri on Sulle, kui Sinus elab kannatlikkus, viisakus, vanakooli kombed ja teadmine, millal rääkida, millal vaikida. Ma tahan, et loeksid seda kirja, kui tunned, et Sul on kõik need omadused olemas, aga neid ei osata näha ega hinnata, sest naised - need tahavad ju alati rohkem, kui suudad anda. 

Jah, alati enama soovimine on meil juba kord loomuses. Aga hästikasvatatud mees, see ei tähenda, et Sa poleks igas mõttes imeline. 

Sest tegelikult me näeme küll. Me näeme, kuidas Sa oled nõus torisemata ootama isegi siis, kui meil läheb 15 minuti asemel 45. Kuidas Sul on mõne vaidluse võitmiseks olemas kõik vajalikud faktid, väited ja kogemused, aga jätad need teadlikult kasutamata ja lased võita kellelgi teisel. Kuidas Sa oskad kaotada sama hästi kui võita.

Välja paistab seegi, kuidas Sa suhtud hästi kõigisse naistesse, mitte ainult ilusatesse, kaitsed inimeste privaatsust ja Sulle usaldatud saladusi ning tead, millistel hetkedel tuleks vestlus lõpetada. Vahel võtad aega vaikimiseks ja tekitad enda ümber salapära, kuid mitte kunagi ei jäta Sa vastamata küsimustele, mis on tõeliselt olulised. Aitäh Sulle, et tead, mis on need olulised küsimused. 
Hea hästikasvatatud mees, aitäh Sulle aususe, uste avamise, kojusaatmiste ja istekohtade pakkumise eest ning selle eest, et Sinu peale saab loota. Sest öelgu Tucker Max või Neil Strauss mida tahes, 

me armastame teid.



Imetluse ja austusega
lihtsalt üks naine

No comments: