Wednesday, January 11, 2017

Nädal pildis: 6. päev

Täna oli selline tähelepanuväärne päev, mis pakkus palju huvitavat ning piltide hulgast oli raske ühte parimat valida, aga see siin võtab vähemalt õhtu päris hästi kokku. 
Nimelt käisime Sillega raamatukogus Steveni ulmeromaani esitlust kuulamas. Teda kuulates mõtlesin, kui mõnus võib olla see tunne, kui oled lõpuks suutnud täide viia unistuse päris enda raamatust ja saad seda käes hoida... Tehtud töö vilju nautida, rääkides oma vastsest teosest saalitäiele inimestele, kes kõik kuulavad, esitavad küsimusi ja tahavad aina rohkem ja rohkem teada. Kui saad rääkida sellest, mida tõesti armastad.

Pärast esitlust lõi Silles välja tõeline sugarmama ja ta hellitas nii ennast kui mind, kinkides meile mõlemale ühe eksemplari esitletud teosest. Muidugi pidime enne lahkumist laskma Stevenil oma raamatutesse pühendused kirjutada.

Pärast raamatuesitlust tutvustas Sille mulle raamatukogu küljes asuvat Hr. Mauruse Pubi (sest kuidas muidu saaks öelda, et oled raamatukogus õlut joonud?), kus leidsid aset olulised kirjanduslikud ja elus läbi elatud seikluste teemalised vestlused. 

No comments: