Wednesday, December 28, 2016

Hinnasildiga naised (Documentary: "Sex Slaves")

Sa sõidad lennukiga reisima, vahelduse mõttes näiteks Türki. 

Sinu kõrvalistmetel istub mesinädalatele suunduv noorpaar, taga on koha sisse võtnud puhkuseootuses ema kahe lapsega. Teisel pool vahekäiku kuulab üks poiss kõrvaklappidest muusikat. Natuke tagapool on 20ndates neiu, kes sõidab oma türklasest boyfriend'ile külla, ülikonnas ärimees sülearvutit toksimas ja veel terve hulk erinevaid inimesi, kel kõigil on reisiks oma põhjus. 

Lennukis sõidab ka moldovlasest nooremapoolne meesterahvas, kel silmad mustad kui söed ja aknast välja suunatud ilme ühteaegu morn, murelik, tõsine ja otsustav. Temalgi on lendamiseks põhjus. Ta püüab teha midagi peaaegu võimatut ja lendab Türki, et päästa oma naine, keda inimkaubitsejad seal prostituudina vangis hoiavad, peksavad, vägistavad ja uimastavad. Mehel pole aimugi, kus tema naine on, ta ei saa kindel olla isegi selles, et naine on elus, aga ta lendab Moldaaviast Türki, kavatseb leida oma naise ning ta tagasi koju viia.

Mehe silmad ei liigu, ta jälgib vaid ühte punkti ja on unustanud kõik enda ümber. Ta mõtleb oma naise heledatele lokkidele, kupeldatejaga kohtumisele ning Türgi politseile, kuni tema juurde jõuab stjuardess ratastel käruga, kes küsib treenitud naeratusega, kas mees soovib mulliga või mullita vett. 

No comments: