Tuesday, October 4, 2016

Retsept: Valutult vanemaks

1. Saabu õhtul enne oma 25. sünnipäeva Tartu koju, kus sind ootab ema lillede, šampuse, pitsa, tordi ja muu kraamiga, mis sünnipäevatunnet tekitab. 

2. Saa samal õhtul kokku kahe arstitudengiga, kellest üks on su parim sõbranna. Võta viimast võimalusest neilt veiniklaasi taga küsida kõike, mida kunagi arstidelt teada oled tahtnud. Kes on arstide lemmikud ja kõige vähem lemmikud patsiendid? Kuidas jõutõstjate sõrmed 300-kiloseid kange tõstes küljes püsivad? Mis on kõige kahjulikum toiduaine? Mis on arstiteaduse juures parim? Ja palju muud.

Kui su parim sõbranna peab kell 3 hommikul Riia bussi peale edasi minema, siis kutsu ta pärast koosviibimist öösel enda juurde, anna talle süüa ja pane pooleks tunniks magama. Saada ta pärast kahetsusväärselt lühikest und takso peale, mis bussijaama viib. 

3. Oma sünnipäeval maga nii kaua, kui saad. Loe vahepeal kogunenud õnnesoove, vasta kõnedele ja sõnumitele, joo emaga šampust ja söö torti. Korralda õhtust kokkusaamist sõpradega. Naudi päikest ja Annelinna rõdu Armin Kõomäe "Lui Vutooni" lugedes. 
Mõtle.
4. Kohtu oma Tartu sõpradega öises Taaralinnas. Väisa nendega Treppi ja Mökut, kuula head muusikat, laula, mängi loomingulisi seltskonnamänge, lase võõrastel oma vanust ära arvata ja võta vastu õnnitlused lemmikbaaridaamilt, kes sind juba Gin Souri armastuse pärast tunneb.

5. Maga poolteist tundi ja sõida siis Tallinnasse Kultuurikatlasse, mis tähendab laulmist, tantsimist, lavastuslikke elemente ning koostööd andekate Eesti teatriinimestega. 

6. Tee heas seltskonnas esmaspäevaks tööle pirukaid. 
7. Jaga esmaspäeval tööl pirukaid ja imetlusväärset Vegan restoran V torti, mis saadud toredate eriboonustega. 

3 comments:

Katu said...

Minu nunnnu!! Loodan, et su sünna oli super. Big love for you 😍😍😍😍

Katu said...

Minu nunnnu!! Loodan, et su sünna oli super. Big love for you 😍😍😍😍

M-L M said...

Ei saa kohe üldse kurta :) Love you too!