Monday, October 9, 2017

Life hack: kuidas juua vähem õlut

1. Mine pärast tööpäeva tipptunnil Prismasse. 
2. Mõtle, et pole ammu õlut joonud. Oleks tore ju oma tugitoolis Mihkel Raua uut raamatut lugeda ja samal ajal külma Aleksandrit rüübata. 
3. Heida pilk järjekordadele. 
4. Otsusta, et tavalises kassajärjekorras ei pääse sa müüjani tõenäoliselt enne järgmist hommikut, aga siis peab juba tööle minema ega saa enam Mihkel Raua ja õllega mõnuleda, vaid tuleb mõnuleda reklaamidega. 
5. Õnneks on olemas iseteeninduskassad.
6. Ka iseteeninduskassade järjekorrad looklevad katkematu maona lihalettideni välja, aga vähemalt liiguvad kiiremini, sest iseteeninduskassasid on ju palju. Jah, tundub, et iseteeninduskassa on the way to go
7. Äkki meenub sulle, et alkohol + iseteeninduskassa võib võrduda järjekordse ootamisega. Ootamisega selle järele, kuni kassade haldur su vanuse heaks kiidab, ja kuigi me räägime siinkohal ehk sekunditest, halval juhul minutitest, sa lihtsalt ei viitsi. Ootamist on juba niigi palju. Seega sätid end kõige lühema mao sappa seisma, seisad oma tomatite, sibula, riisileivakeste, jäätise, pesupulbri ja muu vajalikuga need minutid järjekorras ära ja mõtled, et okei. Olgu täna siis mahl. Mihkel Raud jääb ju ikkagi.

No comments: