Thursday, June 16, 2016

Veganite kokandusõhtusse kuuluvad ka plahvatavad kassipojad

Mis ühendab ühte toredat linnukoera, joogastuudioks muudetud ülimalt zen'i korterit, viit pitsahuvilisest veganit ja mängu "Exploding kittens"?

- Nad kõik olid osa eilsest õhtust. 

***
Veganite grupp on selles mõttes tänuväärne, et sealt leiab alati toredaid inimesi, kellega koos midagi ette võtta. Seekord leidis ühes Mustamäe korteris aset kokandusõhtu, mille raames valmisid kaks pitsat ja vegan-peekon (mis oli muide täitsa pärispeekoni sarnane). Lisaks oli meie suurepärane võõrustaja teinud porgandilehtedest krõpse ja huvitavaid koostisosi täis kotlette, mille nimi mulle ka pärast kolmekordset kordamist lõpuks ikkagi meelde ei jäänud.
Kott-toolide, väikeste tulede, helendavate tähtede, küünalde, korvide ja muu hulgas võrkkiigega sisustatud suur rõdu oli ideaalne, et rääkida toidust, reisimisest, loomingust, haridusest ja ülisõbralikust linnukoerast Zorrost, kelle haistmismeele ja kannatlikkuse meie laud korralikult proovile pani. Aga ta ei pannud seda väikest kannatuseproovi vist pahaks, sest andis hiljem kõigile soovijaile küsimisel kombekalt käppa. 
Pärast söömist suundusime tuppa, kus hakkasime mängima veganitele võib-olla mitte nii sobiva nimega mängu "Exploding kittens". Mängu idee iseenesest oli üsna lihtne (seisnedes plahvatavate kassipoegade vältimises), aga selle tegid mulle erakordselt võluvaks kaartidel olevad tekstid, pildid ja kogu mängu visuaal kokku. Need kaardid olid lihtsalt nii kuradi haiged. Loves it.
Õhtul viis Kadri Zorro jalutama, Kaari ja Leene jäid number 1 ootama ja meie Loonega astusime trollile number 5. 

No comments: