Monday, July 25, 2016

Kuidas Masha kahte taimetoitlast jalutamas käis

Seekord käisime varjupaigas Elysiga. Enne ostsime veel Männiku Rimist kassidele külakostiks kuivtoitu ja paki kassieineid kaasa.

Jalutasime Mashaga, kes tõele au andes jalutas hoopis meid. Selles väikeses halli-mustakirjus krantsvuntsis oli rohkem jõudu ja vastupidavust kui igipõlistel palverändajatel: ta ei ilmutanud kogu meie jalutuskäigu vältel mitte mingeid väsimuse märke. Kastis ainult vahepeal oma tolmust kõhualust Raku järve ja rüüpas sealt mõne sõõmu.

Raku järve äärde oli kogunenud terve hulk kalamehi. Iga uue põõsatuti taha oli kogunenud meestekamp, ja me lootsime Elysiga, et mõni neist ei ole otsustanud end alasti võtta ja värskendada oma maist keha suplusega aadamaülikonnas. Ei olnud. 

Kaluritele Masha meeldis, nad külvasid ta komplimentidega üle isegi siis, kui ta nende ämbritesse ussikesi uurima läks. Eksisime natuke ära ja nii kulus jalutuskäiguks rohkem kui tund, aga nagu öeldud, siis oleks Masha jõudnud veel vähemalt kolm sellist ringi teha ja vaatas meid tagasi varjupaika jõudes sellise näoga, et noh, ongi kõik või?

Pärast viis Elys mind enda juurde, kus sain esimest korda elus kikerherneomletti proovida. 

1 comment:

truongmuunghenhan said...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.