Wednesday, July 26, 2017

Zavoodi mahl

On suvi. Vahel, kui on suvi, mõtlen su peale. Kus sa praegu oled? 

Kas sa istud kellegi vastas voodil rätsepistes, rüüpad pokaalist veini ja mängid ühe malemängu teise järel, iga kord võites? Kuulad Joan Jetti, ABBAt ja Cindy Lauperit ning laulad nende lugusid kaasa, valmistudes peole minema? Kas sa nutad, pea kellegi süles, ja lased endale öelda, et sa pole tegelikult halb inimene? Kas sa lased kellelgi enda juukseid punuda?  
Kas sa sõidad parajasti Simple Expressiga Tallinnast Tartusse, lugedes mõnda psühholoogia- või filosoofiateemalist raamatut? Hakid oma vanaisa juures maal köögis salatit, käid tiigis ujumas ja korjad metsast kukeseeni? Jood võrkkiiges kõrrega purgi seest kokteili või aitad vanaemal ristsõnu lahendada?

Kas sa ostad oma lemmikpoest uusi kingi, kummikuid või toasusse? Kuulad Youtube'ist sümfooniaorkestrit, sõbra kitarrimängu paadisillal või kellegi hingamist ühetoalises korteris diivanil, enda keha all? Kas sa küpsetad kellegagi koos pirukaid või paned kirja kõik oma mõtted, teades, et nii hakkab alati kergem? Kannad neid kaks suurust suuremaks veninud, aga ülimugavaid dressipükse? Vaatad "How I met your motherit" ja ütled kellelegi, et see on su lemmiksari? 

Kas sa mõtled vahel mulle?

No comments: