Saturday, April 4, 2015

Sõõmud sotsiaalsust

Neljapäeval jõime üle pika aja Trepis Mintsu ja H-ga õlut. Seal oli veel sõpru. Fastersisse keha kinnitama suundusime tükk maad hiljem siiski jälle kokkuhoidva kolmikuna. Seal saime ka ühe uue seltsilise, kes rääkimisega väga hästi enam toime ei tulnud. Siiski püüdsin temalt oma kamraade oodates teada saada, kuidas ta suurt reedet tähistada plaanib. "Munad...öäääää...mull...ääöö" *naeratus* oli tegelikult üks kõige mõistlikumaid lausungeid, mida ta meie vestluse ajal esile tuua suutis. 

Reedel käisin L-i juures teed joomas ja kirjanduslikest ambitsioonidest rääkimas. Hiljem suundusin H juurde saunapeole, kuhu jõudes ootas mind toatäis noormehi. Siiski saabus varsti juurde mõni daam, kes seltskonda elevust juurde tõid. Muuhulgas jõime suure osa sealviibimisest K-ga ainult vett, sõime vegan-krõpse ja taaskord suutsin H külalisteraamatusse ühe spontaanse olustikuluuletuse meisterdada. 
See on üks hea seltskond.

Täna veetsime aega Tallinnast eile siia sõitnud K-ga, mis nägi välja nii, et tema vaatas oma tahvelarvutist sarju ja mina tegelesin makatöö tulemuste analüüsimisega. Pärastlõunal käisime linnas ja sõime Tasku aatriumis ulakate teismeliste keskel võileibu ja oasalatit.

Magistritöö tähtaeg hakkab aga juba ohtlikult lähedale tükkima ja peale selle on vaja ka paar lisaprojekti käima lükata. Seega tuleb mul end järgnevad poolteist kuud sotsiaalsusest pisut taandada. Nüüd on aeg juba sealmaal, kus seda väidet tõsiselt mõtlen. 

Loodan siis mõistvusele, kui nüüd varasemast natuke rohkem kadunud olen ja soovin kõigile kevadesse rohkelt akadeemilisi kordaminekuid!

No comments: