Sunday, May 24, 2015

Eurovisioniauhinnad 2015

Kõige sätendavam soeng. Selle auhinna saab daam, kelle soeng nägi välja, nagu oleks seda puudutanud nii Kesha kui ka kõik tähed avakosmoses. Lisaks tuli Serbia loo puhul imetleda lauljatari võhma ja häält. Pole midagi öelda, Eurovisionile igati sobilik esitus. 
Kõige õigemad muusikuhinged. Tiitli saavad Sloveenia punapäine naine ja klaverdav mees. Vähesed satuvad sellele lauluvõistlusele rohkem kui ühe korra. Võiks ju arvata, et sel ühel korral oled kõik detailideni läbi mõelnud ega jäta midagi juhuse hooleks. Aga ei, see kollektiiv otsustas, et suva, kõrvaklappidega on laval mugav, nii lähmegi. Tavaline viiuldaja on igav, meil on õhuviiuldaja. Teevad nii, nagu neile kõige paremini sobib ega põe teiste arvamuse pärast. Lisaks oli sel naisel üks õhtu eristuvamaid hääli. 
Kõige parem tantsuhitt. Iisraeli lugu on üks neist, mille puhul teeb asjaolu, et see mulle meeldis, mu ilmselt üsna ebapopulaarseks. Aga miks ei peaks meeldima? Lustlikud poisid, laval pidu käib, boonusena võib välja tuua muusikapala lõunapärase helikeele. Kujutan ette, et klubis võetaks see lugu kindlasti suure juubeldamise saatel vastu. 
Kõige ilusama kleidi omanik oli Monika Linkytė Leedust. Laul ja kõik muu hajus kusagile sinna, kus staažikad kanepisuitsetajad oma mälestusi hoiavad. Terve aja suutsin mõelda ainult sellele, et pean selle kleidi saama :D
Kõige rohkem hambaid / Kõige täpsemalt ajastatud esitus. Annaks Rootsile ka visuaalsemalt kõige atraktiivsema etteaste tiitli, aga selle peab saama Norra oma visuaalselt atraktiivse naise tõttu :D Siiski on Rootsi oma tiitlid igatahes auga ära teeninud. 
Kõige parem silmside. Sain hiljuti ise järele proovida, kui raske on laulda nii, et oma lavapartnerile samal ajal konstantselt silma vaatad. Boonusena suunas Elina loo lõpus oma naeruväärselt võrratud silmad publikusse, et ülejäänud maailm saaks sama tunda, mida sai Stig. Lõpuks ei suutnud ka need silmad ise enam oma suurepära taluda ja pidid laskma osal endast paari pisara kujul irduda. Minu arust ka õhtu lahedaimad hääled lisaks Sloveenia naisele. 

Kõige suurem kummitaja. Tänks, Belgia poiss. I'm gonna get that rhythm back!

Kõige naiselikuma esituse tegi Kreeka lauljanna Maria Elena Kyriakou. Ja selle tiitli teenis ära tõepoolest tema ise, mitte ta nabani dekoltee. Kui sul on selline hääl ja naiselik jõud, millega esined, mitte ei õitse niisama, võid iga kell nii võrgutavat kostüümi kanda. 
Kõige mõnusam falsett ja meestest kõige rohkem ilu oli sellel Austria klaverimängijal. Oi. Ära viimase koha pärast muretse, onu, mulle võid iga kell oma põlevat klaverit mängida!
Kõige parem lugu / Kõige ilusam naine. Ma olen alati oma lemmik-eurolugude valimisel olnud äärmiselt ebaoriginaalne, nii ka seekord. Minu lemmiklugu sel aastal tuli Norralt. Sel lool oli sõnum, geniaalne viis, müstiline aura ja üks ilusamaid naisi, keda näinud olen. 

No comments: