Sunday, February 7, 2016

Üks sinikael-part käis reklaamitegijatega peol

27. jaanuaril kogunes seltskond disainereid, copywriter'eid, projekti- ja loovjuhte, kunstnikke ja teisi kauneid inimesi teatrisse NO99, et seal uuele aastale pompöösne algus anda. Õhtusse kuulusid suursuguse NO99 interjööri imetlemine, stand-up-koomiku härra Õiguse etteaste, agentuuride ja grupi säravaimate inimeste autasustamine, Aasta Teo valimine, hea söök-jook, kvaliteetaeg kallite kolleegidega, fotograafi jaoks poseerimine (punasel vaibal!) ja hiljem ka natuke tantsu.
 Peoks valmis
Külalised saabuvad
Graatsiatega ehk meie naised
Mu armas Eva

Need glamuursete reklaamiinimeste üritused panevad mind vahel natuke tundma, nagu oleksin sinikael-part keset flamingokarja, kes püüab hoolimata olemuslikest erinevustest siiski võimalikult palju endasse haarata, igas suunas ringi vaadata ja ise oma nahal (või sulestikul) kogeda, et selline maailm on olemas ja see on kaunis. Pärast tuleb meie sinikael-part aga koju tagasi, peseb roosa värvi sulgedelt maha ja napsab krevettide asemel oma järvest nokatäie vesikatku. Ja jääb ootama uut glamuuriannust. See tuleb juba 18. märtsil koos Kuldmuna galaga. Flamingod ja Kuldmunad - teate, need lihtsalt käivad kokku.
CU kogu oma hiilguses

3 comments:

Tauno said...

kas see on minu kingitud klamber? Kui jah, siis musitan sind siit Raplast pooleks, kui ei, siis on asjalood halvad :D :D

Tauno said...

oiiiih..isssand, ma ei teadnudki, et Tauno konto alt siin nüüd tegutsesin :D :D

M-L M said...

Ma vaatasin ka, et mida see Tauno siin musitab sinu seljataga. Aga klamber on jah sinu kingitud, olid minuga niimoodi sel peol kaasas :) Tervita Taunot ja etteruttavalt soovin teile head valentinipäeva tähistamist ka! Paid!