Monday, February 16, 2015

Mis kompenseerib Valentini puudumise?

13. ja reede. Päev enne sõbrapäeva.

* Sinu töö, mida pikka aega nii väga tahtsid ja mida saad nüüd teha. Isegi kui pead selleks kell 5 hommikul tõusma. 

* Ootamatud bussi-kohtumised vanade sõpradega.

* Parim sõbranna, Ruunipitsa, Werner ja veel sõpru, kes järgmist päeva tähistama on tulnud.

* Sinu ülikool. Uus ja huvitav loeng, mille näppasin endale taas kord psühholoogiast ja mille sisuks on sissejuhatus narkoloogiasse. See loeng võib toimuda reedel ja kesta kella poole kaheksani õhtul, aga tutvudes uimastite tarbimisel ajus toimuvate protsessidega, uimastite mõjude ja uimastisõltuvuse ravimeetoditega läheb aeg uskumatult kiiresti. 10 minutist saab kiiresti poolteist tundi. Aastaid päris ei saa, nagu siis, kui hallutsinogeene tarbides. Aga mida öelda tahan, on see, et reedeõhtused loengud peaksid tegelikult miljon korda talumatumad olema.

* M-i sünnipäev ja edukalt läbitud sotsiaalne eksperiment, mis tõestab, et tähtsa inimese sünnipäeval on tore ka siis, kui ei tunne seltskonnas kedagi peale sünnipäevalapse enda.

* Esimene 100% vegan sünnipäev, kus olen osalenud.
14. ja laupäev. Sõbrapäev

* Piirideta uneaeg. 

* Isetehtud moorapead. 

* Aeg kirjutamiseks. 

* Telefonikõned sõpradega sellele tähtsale päevale kohaste õnnesoovidega.

* Järgmine sünnipäev. Taas pidu, mis tuttavate suure arvuga silma ei paista, aga kust avastad siiski peale sünnipäevalapse oma kaks toredat sõpra. 

* Taaskohtumine kellegagi, kes on peaaegu kaks aastat ookeani taga elanud ja on nüüd viimaks ometi jäädavalt tagasi. Seda rõõmu on raske kirjeldada. 

2 comments:

kolonel A. Buendia said...

kell 5 ärkamine ja piiramatu uneaeg, does not compute :D

anyway mis tööd teed siis kh

M-L M said...

Reedel pidi kell viis tõusma. Laupäeval oli piirideta uneaeg, mis oli eelmise päeva varase tõusmise tõttu seda magusam :D

Aga tõlgin ikka <3