Tuesday, February 3, 2015

Esmalt vaatad kanu videolindilt, siis lähed ise kanakarja

Ehk eilne pakkus palju rõõmu.

* Päeval helistati ja küsiti "Paha Hugo" kohta. Täpsemalt tahtis ühe kooli õpetaja teada, kas tohib juttu "Paha Hugo naerab paremini" oma 9. klassiga kirjandustunnis analüüsida. Väikese kirjutava inimese suured asjad. 

* Eile õhtul käisime üsna tavapärase seltskonnaga Genis filmiõhtul, kus lasime end seekord põhjalikult kurssi viia kanade keerulise eluga. Kas teadsite näiteks, et kanad on türannosaurus Rexi kõige lähemad elavad sugulased? Või et mõned kanad võivad elu jooksul sugu vahetada ja mingis elujärgus kukeks muutuda? Kui sellele teadmistetulvale lisada veel head inimesed, tee ja hummuseleivad, mida ma ise kunagi teha ei viitsi, võib õhtuga juba vägagi rahule jääda. 

* Meiega liitus selleks õhtuks ka Mints, kellega saime nii mõnestki tähtsast teemast jagu ja kes jagab alati mu entusiasmi Alexandri suhtes.

* Nägin üle mitme kuu taas Monsut, kes on Portugalist viimaks tagasi ja tuleb mulle täna külla. 

* Meie klubi sai jälle kokku. Seekord olime daamidega Kivis. Koos meiega oli ka tore rastapatsidega baarmen ja hea reggae
Tervitaks lõpetuseks üht oma kõige ustavamatest lugejatest läbi ajaloo, kes on lisaks sellele ka üks mu parimaid eksklassiõdesid ja sõbrannasid. 

Palju õnne, H :*

No comments: